Neler yeni

Feyenoord ve Club Brugge'den Beşiktaş'a Sponsor Krizi Tepkisi! 😲

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar futbolseverler! Bugünlerde konuşulan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Beşiktaş'ın 2004 yılında Antalya'daki Aksa WOW Cup'a katılmaktan vazgeçmesi, sadece kötü hava koşulları yüzünden değil, arkasında büyük bir sponsor krizi olduğu ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş'ın organizasyon komitesinden 50 bin dolar talep etmesi ve bu paranın ödenmemesi üzerine turnuvadan çekildiği belirtiliyor. Ancak bu durum, turnuvaya katılan diğer takımlar olan Feyenoord, Club Brugge ve Dinamo Moskova'dan da büyük tepki çekmiş. Yani Beşiktaş'ın bu kararı sadece kendi içinde kalmamış, uluslararası alanda da yankı uyandırmış.

Olayın detaylarına baktığımızda, WOW Otelleri'nin sponsorluk anlaşmaları yaptığı bazı şirketlerin, yayıncı kanalın değişmesi üzerine desteklerini çektiği görülüyor. Bu da Beşiktaş'ın alacağı paranın ödenmemesine neden olmuş. Beşiktaş yönetiminin de bu durum karşısında turnuvadan çekilme kararı aldığı söyleniyor. Hatta iddialara göre, Galatasaray'ın Efes Cup'tan 100 bin dolar alacak olması da Beşiktaş'ın bu kararında etkili olmuş.

Bu durum, futbol dünyasında sponsorluk anlaşmalarının ve kulüplerin finansal beklentilerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bir turnuvadan çekilme kararının sadece bir takımı değil, diğer katılımcıları da nasıl etkilediğini görmüş olduk. Özellikle Feyenoord ve Club Brugge gibi takımların bu duruma tepki göstermesi, olayın ciddiyetini ortaya koyuyor.

Sizce Beşiktaş'ın bu kararı doğru muydu? Feyenoord ve Club Brugge'ün tepkisi haklı mıydı? Bu tür sponsorluk krizleri futbolun geleceğini nasıl etkiler? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?