Neler yeni

Filenin Sultanları VNL Finallerinde! Çeyrek Final Rakibi Kanada!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Merhaba arkadaşlar!

Voleybol gündemi son zamanlarda oldukça hareketli! Özellikle Filenin Sultanları'nın 2026 FIVB Milletler Ligi (VNL) grup aşamalarını başarıyla tamamlayıp finallere adını yazdırması hepimizi gururlandırdı. Son şampiyon olarak bu başarıyı tekrarlamak için büyük bir adım attılar. Grubunu dördüncü sırada tamamlayan millilerimiz, çeyrek finalde beşinci sıradaki Kanada ile karşılaşacak. Bu kritik mücadelenin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merakla bekleniyor. Milletler Ligi Finalleri 22-26 Temmuz tarihleri arasında Çin'in Makau şehrinde gerçekleşecek. Heyecan dorukta!

Erkek Milli Takımımız Filenin Efeleri de VNL heyecanına devam ediyor. İlk iki etapta gösterdikleri performansla finallere göz kırpan Efeler, 3. hafta etabına Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da başlıyor. Sırbistan - Türkiye karşılaşmasının tarihi, saati ve yayın kanalı da voleybolseverler tarafından araştırılıyor. Onların da finallere kalması için dualarımız onlarla!

Filenin Sultanları, Japonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen VNL üçüncü etabındaki üçüncü maçında Japonya'yı devirerek finalleri garantilemişti. Ardından, üçüncü haftanın dördüncü ve son maçında Tayland'ı 3-1 mağlup ederek grup etabını dokuz galibiyet ve 25 puanla dördüncü sırada tamamladılar. Bu galibiyetler, takımın ne kadar formda olduğunu ve finallerde iddialı olduklarını gösteriyor. Umarım şampiyonluk kupasını tekrar ülkemize getirirler! 🏆

Peki sizce Filenin Sultanları bu yıl da şampiyon olabilir mi? Çeyrek finaldeki Kanada maçı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?