- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 22,168
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli ve kaptanı Eda Erdem Dündar, 2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı finalleri öncesinde açıklamalarda bulundu. Santarelli, İstanbul'da oynamanın avantaj olduğunu belirtirken, Eda Erdem ise takımın öz güveninin yüksek olduğunu vurguladı.
2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı finalleri İstanbul'da oynanacak. Yarı finalde Türkiye, Sırbistan ile; Polonya ise İtalya ile karşılaşacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, İstanbul'da mücadele etmenin takıma avantaj sağlayacağını ifade etti. Santarelli, takımın şampiyonluk hedefine odaklandığını ve Sırbistan'ın güçlü bir rakip olduğunu belirtti.
Milli Takım kaptanı Eda Erdem Dündar, Sırbistan ile oynanacak yarı final maçının zorlu geçeceğini söyledi. Son yıllarda elde edilen başarıların takımın öz güvenini artırdığını vurgulayan Erdem, 2003 Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan takımın onurlandırılmasının da önemli olduğunu dile getirdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde Almanya'yı mağlup ederek yarı finale yükselmişti.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzonspor, Bodrum FK forması giyen 22 yaşındaki santrfor Ali Habeşoğlu'nun transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncunun sağlık kontrolleri ve resmi işlemler için Trabzon'a gelmesi bekleniyor.
İstanbul'da oynanacak derbi öncesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrolarında önemli değişiklikler yaşanıyor. İki takımda da daha önce bu rekabette forma giymemiş birçok oyuncu bulunuyor.
Fenerbahçe'de forma giyen milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, Çorum FK ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu yeni takımı için sağlık kontrollerini tamamladı.