Dünya İnsani Yardım Günü'nde Filistin'e destek amacıyla uluslararası bir kampanya başlatılıyor. 17'den fazla ülkede eş zamanlı olarak İnsanlığın Sesi çağrısı yapılacak.
Filistin'e Destek Platformu, 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü vesilesiyle önemli bir girişime hazırlanıyor. Platform Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Filistin'deki insani duruma dikkat çekmek amacıyla 17'yi aşkın ülkede eş zamanlı olarak İnsanlığın Sesi çağrısının yapılacağını duyurdu.
Kabaktepe, tüm toplumu bu küresel dayanışma hareketine katkıda bulunmaya ve destek vermeye davet etti. Söz konusu etkinlik, uluslararası kamuoyunun Filistin'e yönelik duyarlılığını artırmayı ve insani yardım faaliyetlerine ivme kazandırmayı hedefliyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
"19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü"nde Filistin için 17'den fazla ülkede "İnsanlığın Sesi" çağrısı yapılacak
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, denizcilik hizmetlerinde görevlendirmek üzere 173 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Başvurular 17-21 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.
Türkiye'nin Kuzey Ege ve Akdeniz'de ilan ettiği deniz parkları Yunanistan'da tepkiyle karşılandı. Atina yönetimi ve muhalefet kararı uluslararası hukuka aykırı bularak eleştirdi.