Ford Trucks ve IVECO'dan stratejik kabin ortaklığı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
4e3bcfeaf03c37947f3553e061eb9cd18ab8e6060f768ea12773d6bc82a4b070.webp

Ford Trucks, Avrupa pazarındaki büyüme hedefleri doğrultusunda IVECO ile yeni nesil kabin geliştirmek için iş birliğine gitti. Proje kapsamında 2030 yılına kadar 364 milyon euro yatırım yapılması planlanıyor.

Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Avrupa pazarındaki varlığını güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Şirket, Avrupa Birliği'nin güvenlik ve emisyon standartlarına uyum sağlamak amacıyla IVECO ile yeni nesil kabin geliştirme projesini başlattı. Bu ortaklık, Ford Trucks'ın geleceğin taşımacılık teknolojilerine uyum sağlama vizyonunun bir parçası olarak öne çıkıyor.

Yeni nesil kabinler; gelişmiş güvenlik donanımları, aerodinamik yapısı ve sürücü konforunu ön planda tutan tasarımıyla dikkat çekecek. Ford Otosan, bu proje kapsamında kendi üretim tesislerinde gerçekleştireceği çalışmalar için 2030 yılına kadar toplam 364 milyon euro tutarında kademeli bir yatırım öngörüyor. Söz konusu bütçenin 122 milyon euroluk kısmı, projenin ön fizibilite aşamalarında halihazırda kullanılmış durumda. Bu iş birliği, markanın Avrupa'daki rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yükseköğretim Kurulu, tüm üniversitelerde yapay zekâ derslerini zorunlu kılıyor. Yeni programlar, mezun olmadan öğrencilere iş fırsatı sunmayı hedefliyor.

Abdülhamid Han gemisi, 2025 yılında Göktepe-3 kuyusunda büyük bir doğal gaz rezervi buldu. Bu keşif, Karadeniz'deki toplam gaz miktarını önemli ölçüde artırdı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yapay zekâ destekli muhasebe sistemiyle milyarlarca liralık hatalı harcamayı engelledi. Bakan Şimşek, teknolojinin kamu maliyesinde daha etkin kullanılacağını duyurdu.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?