Fransa'da liselerde cep telefonu yasağı başladı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ce66626b120bc1ab80eeef0cd9aca098a08f6661091d44a48f073e8007dd76f4.webp

Fransa'da yeni eğitim dönemiyle birlikte liselerde cep telefonu kullanımı yasaklandı. Karar Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından açıklandı.

Fransa'da eğitim sisteminde önemli bir değişikliğe gidildi. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yeni eğitim-öğretim yılı itibarıyla liselerde cep telefonu kullanımının yasaklandığını duyurdu. Uygulama ile öğrencilerin okul ortamında dijital cihazlardan uzak tutulması ve odaklanmalarının artırılması hedefleniyor. Ülke genelindeki tüm liseleri kapsayan bu yeni düzenleme, eğitim politikalarındaki kısıtlamalar arasında yerini aldı.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Fransa'da liselerde cep telefonu yeni eğitim yılından itibaren yasaklandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Gram altın fiyatları gün içinde dalgalı bir seyir izleyerek 7 bin 200 lira seviyesini test etti. Yatırımcılar ise ABD'den gelecek kritik enflasyon verilerine odaklandı.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günü değer kaybıyla tamamladı. Bankacılık endeksi yükseliş gösterirken bilişim sektörü en çok kaybettiren alan oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya ve Litvanya liderleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde ikili ilişkileri ve küresel meseleleri ele aldı. Görüşmelerde savunma sanayii ve ekonomik iş birliği vurgusu öne çıktı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?