Galatasaray'da Batrakov operasyonu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
1f589972ea6e7dd141430befcd59935f3e95b32a587711a2d08a7532cb7dc2c4.webp

Galatasaray, Lokomotif Moskova'nın genç yıldızı Aleksey Batrakov'u kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Oyuncuyla anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetim, Rus kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Galatasaray, 10 numara pozisyonunu güçlendirmek amacıyla Lokomotif Moskova'nın genç yeteneği Aleksey Batrakov'u transfer listesine aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, 21 yaşındaki futbolcuyla bonuslar dahil 5 milyon Euro tutarında bir ücret üzerinden el sıkıştı. Ancak Rus kulübü, oyuncusunu bırakmaya sıcak bakmıyor.

Galatasaraylı yöneticiler, Lokomotif Moskova'yı ikna etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Batrakov'un sözleşmesinde Avrupa'nın büyük liglerine transferi halinde geçerli olan 20 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, forma giydiği 36 resmi müsabakada 17 gol atıp 12 asist yaparak takımına önemli bir skor katkısı sağladı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, yeni sezonun zorlu geçeceğini belirterek Göztepe maçıyla galibiyetle başlamak istediklerini açıkladı. Teknik heyetin korunması ve genç transferlerle kadronun güçlendirildiği vurgulandı.

Trabzonspor, oyuncu satışlarından elde ettiği 62.8 milyon Euro'luk gelirle Süper Lig'deki diğer tüm takımları geride bıraktı. Bordo-mavili ekip, ligin toplam bonservis kazancının büyük bir kısmını tek başına sağladı.

Fenerbahçe, Sturm Graz'ı eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Olimpik Lyon ile eşleşti. Galibiyet sonrası Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasındaki güncel konumu belli oldu.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?