Neler yeni

Galatasaray'da Batrakov transferinde sona gelindi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
e697153ff03db8c35dffddea3f822e400cd87e25c7e4d2f087dc17efb91480d0.webp

Galatasaray, Lokomotiv Moskova forması giyen 21 yaşındaki Batrakov'un transferi için kulübüyle anlaşmaya vardı. Genç oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Galatasaray, transfer çalışmalarında önemli bir aşamayı geride bıraktı. Sarı-kırmızılı yönetim, Lokomotiv Moskova'nın 21 yaşındaki yetenekli oyuncusu Batrakov'un transferi konusunda Rus kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Yapılan görüşmeler sonucunda taraflar, 25 milyon Euro garanti bonservis bedeli ve 3 milyon Euro'ya ulaşabilen performans bonusları üzerinde uzlaştı.

Genç futbolcuyla kişisel şartlar konusunda daha önce mutabakat sağlayan Galatasaray yönetimi, transferin resmiyet kazanmasıyla birlikte oyuncuyu İstanbul'a getirmeyi hedefliyor. Batrakov'un yıllık maaşının yaklaşık 3,5 milyon Euro seviyesinde olacağı belirtiliyor. Sezon öncesi kampını Lokomotiv Moskova ile tamamlayan ve Rusya Ligi'nde dört maçta forma giyen oyuncunun fiziksel olarak hazır durumda olması, teknik direktör Okan Buruk'un elini güçlendiriyor. Transferin hafta başında tamamlanması durumunda, Batrakov'un Erzurumspor deplasmanında kadroya dahil olma ihtimali bulunuyor. Yönetim, resmi imzaların atılması için kalan prosedürleri hızla sonuçlandırmaya çalışıyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Galatasaray’da Batrakov transferinde mutlu sona bir adım kaldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Araç kiralama sektöründe hizmet standartlarını artırmak amacıyla yeni düzenlemeler hayata geçiriliyor. 2027 yılında başlayacak uygulama ile yetki belgesi zorunluluğu ve depozito iade güvencesi gibi yenilikler devreye girecek.

TÜRKSAT 3A uydusunun yerini yeni nesil sistemlere bırakmasıyla birlikte uydu yayınlarında güncelleme süreci başladı. TKGS uyumlu olmayan cihazlarda manuel frekans ayarı yapılması gerekiyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?