Neler yeni

Galatasaray'da Ismail Jakobs'un sözleşme belirsizliği

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
3c691c4633067b0ec7c14134e7a986b8bfdc703b6de078dd7c08b943716d569f.webp

Galatasaray, Ismail Jakobs'un sözleşmesindeki uzatma opsiyonunun serbest kalma maddesini tetikleme riskiyle karşı karşıya. Yönetim, oyuncunun geleceğiyle ilgili stratejik bir karar aşamasında bulunuyor.

Galatasaray'da sol bek rotasyonunun önemli isimlerinden Ismail Jakobs'un sözleşme detayları, sarı-kırmızılı yönetim için kritik bir karar sürecini beraberinde getirdi. 2027 yılına kadar kulüple bağı bulunan Senegalli oyuncunun kontratında, yönetimin devreye sokabileceği bir yıllık uzatma opsiyonu yer alıyor.

Ancak bu opsiyonun kullanılması, kulüp adına ciddi bir risk teşkil ediyor. Sözleşme şartlarına göre, uzatma opsiyonunun aktif edilmesi durumunda oyuncunun serbest kalma maddesi de devreye giriyor. Bu durum, Galatasaray'ın oyuncu üzerindeki pazarlık gücünü kısıtlayarak, serbest kalma bedelini ödeyen herhangi bir kulübün Jakobs'u kadrosuna katmasına olanak tanıyor. Yönetim, bu riskten kaçınmak adına gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye almayı planlıyor.

Diğer taraftan teknik direktör Okan Buruk, Jakobs'un çok yönlülüğünden faydalanmak istiyor. Buruk, stoper bölgesine takviye yapılmaması halinde Senegalli oyuncuyu sol stoper pozisyonunda da değerlendirmeyi düşünüyor. Sarı-kırmızılı kurmayların, hem oyuncunun piyasa değerini korumak hem de teknik heyetin ihtiyaçlarını karşılamak adına transfer dönemi kapanmadan nasıl bir yol haritası izleyeceği merakla bekleniyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında Lyon deplasmanına çıkıyor. Sarı-lacivertli ekipte Kerem Aktürkoğlu ve Marco Asensio sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Lyon ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta berabere kalan iki ekip bu kez Groupama Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?