Neler yeni

Galatasaray'da Jankat Yılmaz'a yeni sözleşme hazırlığı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
c0b8bb5b6637229ef7f0cc65b182bda5d0d1f5ee1352856c682484ca4bef9868.webp

Galatasaray, hazırlık maçlarındaki başarılı performansıyla öne çıkan genç kaleci Jankat Yılmaz ile sözleşme yenilemeyi planlıyor. Yönetim, oyuncunun maaşında iyileştirme yaparak uzun süreli bir anlaşma hedefliyor.

Galatasaray'ın genç file bekçisi Jankat Yılmaz, yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında sergilediği istikrarlı performansla teknik heyetin beğenisini kazandı. Hazırlık maçının ikinci yarısında görev alan 21 yaşındaki kaleci, sergilediği başarılı oyunla teknik direktör Okan Buruk'un planlarında daha fazla yer bulmaya başladı.

Sarı-kırmızılı yönetim, sözleşmesi bir sezon sonra sona erecek olan genç oyuncuyla uzun süreli yeni bir anlaşma yapmak için harekete geçti. Yapılacak yeni kontratla birlikte Jankat Yılmaz'ın mevcut ücretinde de iyileştirmeye gidilmesi planlanıyor. Kulübün, genç yeteneği kadroda tutarak geleceğe yönelik yatırımını sürdürmeyi hedeflediği belirtiliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konya'da cezaevinde isyan çıktığına dair yalan haber yayan 8 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet birimleri cezaevinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump, İran ile yürütülen süreci satranç oyununa benzeterek yumuşak bir ton takındı. Uzmanlar bu değişikliği azalan askeri seçeneklerle ilişkilendiriyor.

LGS kapsamında gerçekleştirilecek ikinci nakil tercihleri için takvim netleşti. Öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden 10-12 Ağustos tarihleri arasında yapabilecekler.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?