Neler yeni

Galatasaray'da Transfer Beklentisi ve Taraftar Tepkisi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
b48f8a2d3a778a561e32c8299d67922746328eda7dff9ce68a6e689051931478.webp

Galatasaray taraftarları, transfer dönemindeki sessizlik nedeniyle yönetime tepki gösterdi. Başkan Dursun Özbek ve yönetim, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Galatasaray'da transfer dönemindeki sessizlik, taraftarların tepkisine yol açtı. Villarreal ile oynanan hazırlık maçında tribünleri dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetimi protesto ederek transfer çağrısında bulundu. Taraftarların, Dursun Özbek'e yönelik tezahüratları dikkat çekti.

Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu, transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu. Yetkililer, gerekli bütçenin ve zamanın mevcut olduğunu vurgulayarak mutlaka takviye yapacaklarını ifade etti. Bu süreçte Abdullah Kavukcu'nun sosyal medya hesabı yoğun etkileşim nedeniyle erişime kapandı. Takımda Mauro Icardi'nin sözleşmesi sona ererken, Nicolo Zaniolo ve Ahmed Kutucu gibi isimlerle yollar ayrıldı, Lesley Ugochukwu ise kiralık olarak kadroya dahil edildi.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trabzonspor, Muhammed Salah'ın eski takım arkadaşı Darwin Nunez'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili yönetim, transferi Kasımpaşa maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe, Napoli forması giyen Romelu Lukaku ile anlaşmaya vardı ve transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip, Lukaku'nun yanı sıra Feyenoord'un golcüsü Ayase Ueda ile de temaslarını sürdürüyor.

PSV Eindhoven Akademisi, yetenekli gençleri sadece saha içinde değil, akademik ve sosyal disiplinle de yetiştiren kapsamlı bir sistem uyguluyor. Kulüp, gönüllülük esası ve dijital veri yönetimiyle futbol dünyasında örnek bir model oluşturuyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?