Neler yeni

Galatasaraylı yönetici Bora Bahçetepe kaza geçirdi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
748436be5458ce89b50a6131199484bc11ff7292e3fd366a2e6819b3f656c7e6.webp

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Bora Bahçetepe, İzmir'de geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Bahçetepe'nin yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Bora Bahçetepe, Göztepe ile oynanan maçın ardından bulunduğu İzmir'de bir trafik kazası yaşadı. Olayın ardından sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilen Bahçetepe'nin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisinin sağlık durumuna ilişkin süreç yakından takip ediliyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Galatasaraylı yönetici Bora Bahçetepe trafik kazası geçirdi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Süper Lig'de zor günler geçiren Göztepe, savunma hattındaki sakatlıklar ve Galatasaray karşısındaki galibiyet hasretiyle mücadele ediyor. Teknik direktör Stanimir Stoilov, eksik bölgelere transfer yapmayı planladıklarını açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Arjantinli file bekçisi Emiliano Martinez ile sözleşme imzaladı. Deneyimli kaleci, yeni kulübünde başarı hedeflediğini vurguladı.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Sofyan Amrabat, Hollanda temsilcisi Ajax'a transfer oldu. Deneyimli orta saha oyuncusu yeni kulübüyle iki yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?