Neler yeni

Gaziantep'te Hava Durumu: Sağanak Yağışlar ve Sıcaklık Değişimleri Kapıda!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar SosyalForum sakinleri! Gaziantep'te yaşayanlar veya yolu bu şehre düşecek olanlar için önemli bir hava durumu uyarısıyla geldim. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre, 29 Nisan 2025 Pazartesi günü Gaziantep'te hava parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı olacakmış. Özellikle öğle saatlerinden sonra kısa süreli yağışlar bekleniyor ve yağış ihtimali %90 civarında. Sıcaklıklar ise en yüksek 23°C, en düşük 15°C seviyelerinde seyredecek. Rüzgar kuzey-kuzeydoğu yönlerinden hafif esintili (11 km/s) olacakmış. Yanınıza şemsiye almayı unutmayın derim! ☔

Bu ani sıcaklık değişimleri ve yağışlar, Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava dalgasının bir parçası. Gaziantep de bu durumdan nasibini alıyor. Sadece 29 Nisan değil, 20 Mayıs 2026 Çarşamba ve 21 Mayıs Perşembe günleri için de Gaziantep ve çevre illerde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Yani önümüzdeki dönemde yağışlı bir hava bizi bekliyor gibi görünüyor.

Bu tür hava durumu değişiklikleri günlük planlarımızı etkileyebiliyor. Dışarıda işi olanlar, özellikle motosiklet veya bisiklet kullananlar için dikkatli olmakta fayda var. Ani bastıran yağmurlar trafikte de aksaklıklara neden olabilir. Şimdiden tedbirli olmak önemli.

Sizler Gaziantep'teki bu hava durumu tahminleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yağışlı havalar planlarınızı nasıl etkiliyor? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?