Neler yeni

Gaziantep'te Siyasi Gündem: Soruşturma ve Saldırı Olayı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
baae6e98de6423b53360ce0c3f413c96302daa1c1d770531f9984cad4d89bcec.webp

Gaziantep'te Yeni Parti İl Başkanı Erhan Deniz Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Aynı partinin milletvekili Melih Meriç'e yönelik saldırı ile ilgili ise iki kişi tutuklandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeni Parti İl Başkanı Erhan Deniz Güngen hakkında resen soruşturma başlattı. Güngen, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymakla suçlanıyor. Savcılık makamı, şüphelinin ifadesinin alınması amacıyla emniyete çağrılması yönünde talimat verdi.

Diğer yandan Yeni Parti Milletvekili Melih Meriç, uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralandı. Olayın ardından başlatılan adli süreç kapsamında, saldırıyla bağlantılı olduğu belirlenen iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bölgedeki siyasi hareketlilik ve adli süreçler yakından takip ediliyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Yeni Parti Gaziantep İl Başkanı Erhan Deniz Güngen hakkında soruşturma

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yeni eğitim döneminde ücretli öğretmenlik yapmak isteyen adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Süreç, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin ihtiyaçlarına göre bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor.

19 Ağustos 2026 tarihinde Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen önemli olaylar CNN Türk bülteninde aktarıldı. Günün öne çıkan gelişmeleri haber derlemesinde yer aldı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?