Neler yeni

Gaziosmanpaşa'da eski sevgili dehşeti: Yardım çığlığı sonuçsuz kaldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
53c474a697ad5542f5efe898fb69f07a85f78781d1c25c99f9112f43447e6a0d.webp

İstanbul'da eski sevgilisi tarafından sokak ortasında vurulan Şerife Gezer hayatını kaybetti. Saldırgan Hakan S. olay sonrası gözaltına alındı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Şerife Gezer isimli kadın, yaklaşık iki yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi Hakan S. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şemsipaşa Mahallesi'nde yürürken önü kesilen Gezer, saldırganın ateş açması sonucu göğsünden ve boynundan ağır yaralandı.

Olayın hemen öncesinde babasını telefonla arayan Şerife Gezer'in, "Hakan önümü kesti, bana zarar verecek" diyerek yardım istediği öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen Gezer kurtarılamadı.

Saldırının ardından bölgedeki bir iş yerine girerek kendisini kilitleyen Hakan S., polis ekiplerinin başlattığı müzakere süreci ve kontrollü müdahale sonucunda gözaltına alındı. Emniyet birimleri tarafından yapılan incelemede, şüphelinin daha önce "kasten yaralama" suçundan kaydı olduğu belirlendi. Olay yerinde iki adet boş kovan ele geçirilirken, cinayetin kıskançlık nedeniyle işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Şerife Gezer'in cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Şüpheli Hakan S.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, bölgedeki güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Gaziosmanpaşa’da öldürülen Şerife'nin son sözleri kahretti: Babasını arayıp yardım istemiş

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?