Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da ayrıldığı kadını sokak ortasında silahla vuran saldırgan, olay yerinden kaçmaya çalışırken yakalandı. Kurbanın saldırıdan hemen önce babasını arayarak yardım istediği ortaya çıktı.
İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Şemsipaşa Mahallesi'nde yürüyen Şerife Gezer, eski erkek arkadaşı Hakan S.'nin silahlı saldırısına uğradı. Yaklaşık on yıl süren ilişkilerinin ardından iki yıl önce ayrıldıkları öğrenilen taraflar arasında yaşanan gerginlik, trajik bir sonla noktalandı. Hakan S., yolda önünü kestiği Gezer'e göğüs ve boyun bölgesinden ateş açtı.
Saldırıdan saniyeler önce babası Ahmet G.'yi telefonla arayan Şerife Gezer'in, "Hakan önümü kesti, bana zarar verecek" diyerek yardım istediği öğrenildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, iki adet boş kovan tespit etti.
Saldırının ardından çevredeki bir iş yerine girerek kendisini kilitleyen Hakan S., emniyet güçlerinin başlattığı müzakere süreci sonucunda gözaltına alındı. Yapılan ilk incelemelerde, şüphelinin daha önce "kasten yaralama" suçundan kaydı olduğu belirlendi. Olayın kıskançlık nedeniyle gerçekleştiği üzerinde duran polis ekiplerinin soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, cinayetin detayları kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Gaziosmanpaşa'daki cinayette acı detay! Vurulmadan saniyeler önce babasını aramış...
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Adana'nın Seyhan ilçesinde bisiklet kullanan bir kişiye çarpan motosikletli şüpheliler olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan bisiklet sürücüsünün tedavisi sürerken polis ekipleri kaçan şüphelileri arıyor.