Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da eski erkek arkadaşı tarafından önü kesilen Şerife Gezer, babasından yardım istediği sırada silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Şüpheli Hakan S. polis ekiplerince gözaltına alındı.
İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 41 yaşındaki Şerife Gezer hayatını kaybetti. Şemsipaşa Mahallesi'nde yaşanan olayda, yaklaşık iki yıl önce ayrıldığı Hakan S. tarafından yolu kesilen Gezer, saldırıdan hemen önce babası Ahmet Gezer'i telefonla arayarak yardım talebinde bulundu. Baba Gezer'e, "Hakan önümü kesti, bana zarar verecek" dediği öğrenilen talihsiz kadın, kısa süre sonra göğsünden ve boynundan vuruldu.
Ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şerife Gezer'in ölümü büyük üzüntü yarattı. Olayın ardından çevredeki bir iş yerine girerek kendisini kilitleyen 51 yaşındaki Hakan S., polis ekiplerinin başlattığı müzakere süreci ve kontrollü müdahale neticesinde gözaltına alındı. Emniyet birimleri tarafından yapılan incelemede, şüphelinin daha önceden kasten yaralama suçundan bir kaydının bulunduğu tespit edildi.
Baba Ahmet Gezer, polise verdiği ifadede kızının uzun süredir eski erkek arkadaşı tarafından rahatsız edildiğini ve saldırının kıskançlık nedeniyle gerçekleştirilmiş olabileceğini belirtti. Olay yerinde yapılan incelemelerde iki adet mermi kovanı ele geçirildi. Emniyet güçleri tarafından başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, bölgedeki güvenlik önlemleri de dikkat çekti.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Şerife kahretti! Öldürülmeden önce babasını arayıp yardım istediği ortaya çıktı!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Bank of America, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın eylül ayında faizleri sabit tutacağını, ekim ayında ise indirime gideceğini öngörüyor. Kurum, rezervlerdeki toparlanmanın normalleşme sürecini desteklediğini belirtiyor.