Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Dünya Gıda Programı, Gazze'deki nüfusun büyük çoğunluğunun ciddi açlık riskiyle karşı karşıya olduğunu duyurdu. Yıl sonuna kadar ek yardım sağlanmaması durumunda krizin daha da derinleşeceği uyarısı yapıldı.
Dünya Gıda Programı Filistin Direktörü Hughes, Gazze'deki insani duruma ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Bölgedeki nüfusun üçte ikisinin halihazırda acil durum seviyesinde açlıkla mücadele ettiğini belirten Hughes, durumun vahametine dikkat çekti.
Yardımların yetersiz kalması halinde yıl sonuna kadar Gazze halkının yüzde 90'ının yüksek düzeyde akut gıda güvensizliğiyle karşı karşıya kalabileceği ifade edildi. Bölgeye acil ek yardım ulaştırılmaması durumunda insani krizin daha da ağırlaşacağı vurgulanıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
BM Dünya Gıda Programı: Gazze'de nüfusun 3'te 2'si hala acil durum seviyesinde açlıkla karşı karşıya
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İçerik üreticisi Ruhi Çenet, New York'ta modern dünyadan izole yaşayan Hasidik Yahudilerin yaşamını kayıt altına aldı. Çenet, deneyimlerini CNN TÜRK ekranlarında paylaştı.
ETİ, iklim değişikliğine karşı geliştirilen yerli Kanatlı Buğdayı çeşidinin ilk tohumluk hasadını tamamladı. Proje, tarımsal sürdürülebilirlik adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.