Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İsrail saldırılarıyla ağır hasar alan Gazze'de yeni eğitim dönemi için tarih belirlendi. Bölgedeki kısıtlamalar kırtasiye malzemelerine ulaşımı zorlaştırıyor.
İsrail'in yoğun saldırıları altında kalan ve altyapısı büyük ölçüde tahrip olan Gazze Şeridi'nde, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklar sürüyor. Bölgedeki okulların neredeyse nın kullanılamaz hale gelmesine rağmen, eğitim faaliyetlerinin 19 Eylül tarihinde başlatılması planlanıyor.
Öte yandan, bölgeye yönelik uygulanan ağır kısıtlamalar, öğrencilerin ve eğitim kurumlarının temel kırtasiye malzemelerine erişimini ciddi şekilde engelliyor. Yaşanan tüm bu zorluklara rağmen, Gazze'de eğitim sürecinin yeniden başlatılması için çalışmalar devam ediyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İsrail saldırılarıyla neredeyse sağlam okulun kalmadığı Gazze'de yeni eğitim yılı 19 Eylül'de başlayacak
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
ABD merkezli spot Bitcoin ve Ethereum ETF'leri, yatırımcıların yoğun ilgisiyle üst üste yedi gün boyunca net giriş kaydetti. Kurumsal talebin güçlenmesiyle Bitcoin fiyatı 81 bin dolar seviyesini test etti.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Lyon ile karşı karşıya geliyor. İstanbul'daki ilk maçın 1-1 bitmesinin ardından temsilcimiz turu geçmeyi hedefliyor.