Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim merkezinde sınava hazırlanan 547 öğrenci üniversiteye yerleşti. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, öğrencilerin başarısını kutlayarak destek mesajı verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) önemli bir başarıya imza attı. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, kurslarda eğitim alan 547 öğrenci üniversite programlarına yerleşmeye hak kazandı. Bu öğrencilerden 259'u lisans, 288'i ise ön lisans bölümlerine yerleşti.
Elde edilen veriler, öğrencilerin tıp, hukuk, eczacılık, mühendislik, mimarlık ve eğitim fakülteleri gibi çeşitli alanlarda başarı gösterdiğini ortaya koydu. Ayrıca 8 öğrenci Milli Savunma Üniversitesi'ne, 4 öğrenci ise tam burslu programlara girmeyi başardı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gençlerin elde ettiği bu sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Öğrencilerin başarısında ailelerin ve öğretmenlerin büyük emeği olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, belediye olarak gençlerin eğitim süreçlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Büyükkılıç, hedeflerine ulaşan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının nı diledi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Başkan Büyükkılıç üniversiteye yerleşen öğrencileri tebrik etti
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
AJet, 32 ülkeye yönelik başlattığı kampanya ile 100 bin indirimli koltuğu yolcuların beğenisine sundu. 1 Eylül ve 24 Ekim tarihleri arasındaki uçuşları kapsayan fırsat, 29 dolardan başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.