Neler yeni

Gençlerbirliği'nden Yeni Sezon İçin Dört Farklı Forma Tasarımı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
7a0fbb13a731dacab91fb0b9956097036bb97547c14c3f197869af3e34a47f3c.webp

Gençlerbirliği, 2026-2027 sezonunda giyeceği dört yeni formayı özel bir tanıtım videosuyla taraftarlarının beğenisine sundu. Ankara'nın kültürel dokusundan esinlenen formalar, 10 Ağustos'ta satışa çıkacak.

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, 2026-2027 futbol sezonunda sahada kullanacağı yeni formalarını görkemli bir tanıtım filmiyle duyurdu. Kulübün kuruluş yılına atıfta bulunarak saat 19.23'te paylaşılan videoda, takımın yeni transferleri ve mevcut oyuncuları kamera karşısına geçti. Dimitrios Goutas, Sekou Koita, Zan Zuzek, Adama Traore, Franco Tongya ve Kevin Rodrigues gibi isimlerin yer aldığı tanıtım, kulübün köklü tarihine ve Ankara'nın simgelerine vurgu yapıyor.

Yeni sezonda taraftarların beğenisine sunulan dört farklı forma tasarımı; Çubuklu, Ankara Grisi, Ankara Yıldızı ve Gelincik isimleriyle dikkat çekiyor. Kulübün doğasından ve tarihi mirasından izler taşıyan bu özel koleksiyon, 10 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Kırmızı-Kara Mağaza üzerinden satışa sunulacak. Başkent ekibi, yeni tasarımlarıyla hem sahada hem de tribünlerde Ankara ruhunu yansıtmayı hedefliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Gençlerbirliği 2026-2027 sezonu formalarını tanıttı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe, Sturm Graz ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde tamamladı. Sarı-lacivertli ekip yarın Avusturya'ya gidiyor.

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında SMS Grup Sarıyer, sahasında ağırladığı Muğlaspor'u iki golle geçti. Sarıyer, sezonun açılış maçında üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?