Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ünlü oyuncu George Clooney, mevcut ABD yönetimini hedef aldı. Clooney, ülkenin beceriksiz kişiler tarafından yönetildiğini ifade etti.
Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu, yönetmen ve yapımcı George Clooney, ülkesinin mevcut yönetim anlayışına yönelik dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Clooney, yaptığı değerlendirmede ABD'nin yönetim kadrosunu hedef alarak ülkenin beceriksiz kişiler tarafından idare edildiğini savundu.
Sanatçının bu çıkışı, siyasi çevrelerde ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Clooney'nin yönetim tarzına yönelik bu sert eleştirisi, ülkedeki siyasi tartışmaların merkezine yerleşti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
ABD'li aktör George Clooney, ABD yönetimini eleştirdi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Tuğberk İmamoğlu isimli geminin batışına ilişkin detaylar, gemi sahibi Tahsin Doğruyol tarafından açıklandı. Doğruyol, yaşanan süreci CNN Türk ekranlarında anlattı.
İstanbul'da düzenlenen TGF 18 Yaş Altı Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası sona erdi. Turnuvada başarılı performans sergileyen genç sporcular ödüllerine kavuştu.