Neler yeni

George Clooney'nin Evi Yangın Tehdidi Altında! 🔥 Ünlü Oyuncu Tahliye Edildi...

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Son günlerde Fransa'nın güneyini etkisi altına alan orman yangınları, Hollywood'un ünlü isimlerinden George Clooney'nin de kapısına dayandı. Clooney, eşi Amal Clooney ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı evden tedbir amacıyla tahliye edildi. Ünlü aktörün yangınla mücadele çalışmalarına destek verdiği ve bölgedeki hasarın giderilmesi için yardım etmeye hazır olduğu belirtiliyor.

George Clooney, 6 Mayıs 1961'de Kentucky'de doğmuş, Amerikalı bir yönetmen, yapımcı, senarist ve aktör. Medya ve eğlence sektöründe tanınmış bir aileden geliyor. Oyunculuk kariyerine 1984'te 'E/R' adlı bir sitkomla başlayan Clooney, 1994'te 'ER' dizisindeki Dr. Doug Ross karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. 2014 yılında Lübnanlı avukat Amal Alamuddin ile evlenen Clooney, Hollywood'un müzmin bekarlarından biri olarak anılırken bu evlilikle gündeme gelmişti.

Öte yandan, George Clooney son zamanlarda siyasi açıklamalarıyla da dikkat çekiyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump, Clooney'yi 'başarısız bir film yıldızı' ve 'tüm zamanların en kötü siyasi tahmincilerinden biri' olarak nitelendirerek hedef aldı. Trump, Clooney'nin Joe Biden'ı 2024 seçimlerinden çekilmeye çağırmasını eleştirmiş ve ünlü oyuncunun eski başkana 'sırt çevirdiğini' iddia etmişti. Ayrıca Clooney ve eşinin Fransız vatandaşlığı aldığı yönündeki haberler de Trump tarafından eleştirildi. Bu sözlü gerilim, ikili arasındaki uzun süredir devam eden çekişmeyi yeniden gündeme getirdi.

Yangın tehdidi ve siyasi tartışmalarla gündemde olan George Clooney hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Ünlülerin siyasi konularda bu kadar aktif rol alması doğru mu? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?