- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 17,771
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Giresun'un Espiye ilçesinde denize giren İran uyruklu bir kişi boğularak yaşamını yitirdi. Valilik, olumsuz hava şartları nedeniyle kent genelinde denize girmeyi üç gün süreyle yasakladı.
Giresun'un Espiye ilçesi sahilinde akşam saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Serinlemek amacıyla denize giren İran vatandaşı üç kişi, şiddetli dalgalar nedeniyle zor anlar yaşadı. İki kişi kendi imkanlarıyla kıyıya çıkmayı başarırken, akıntıya kapılan A.R.S.N. isimli şahıs gözden kayboldu.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD, sağlık, itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi. Dalgıçların gerçekleştirdiği yoğun arama çalışmaları neticesinde A.R.S.N.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Cenaze, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.
Yaşanan bu acı olayın ardından Giresun Valiliği, meteorolojik verileri dikkate alarak önemli bir karar aldı. Valilikten yapılan resmi açıklamada, olumsuz deniz ve hava koşullarının 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceği vurgulandı. Vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla il genelindeki tüm plaj ve sahillerde üç gün boyunca denize girilmesinin yasaklandığı duyuruldu.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bölgemizde denize giren İranlı 3 kişiden biri can verdi! Yasak kararı geldi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon'un Of ilçesinde eğitimlerini tamamlayan 15 hafız için icazet töreni gerçekleştirildi. Programda ayrıca Mehmet Rüştü Aşıkkutlu anıldı.