Giresun'da Coşkulu Zafer Küreği Etkinliği

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
c6167d522daf8255007d07c5395bd495063328a843b564218d9d6bdb814fff01.webp

Giresun'un Bulancak ilçesinde düzenlenen Zafer Küreği etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Denizde gerçekleştirilen kutlamalara çok sayıda vatandaş ve protokol üyesi katıldı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde, Bulancak Belediyesi ve Giresun Su Topluluğu Spor Kulübü iş birliğiyle anlamlı bir kutlama gerçekleştirildi. Burunucu Plajı'nda düzenlenen Zafer Küreği etkinliği, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Etkinlik programı, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Deniz üzerinde Türk bayrağının açıldığı kutlamalarda, kürek sörfü sporcuları hünerlerini sergiledi. Çocukların kırmızı beyaz balonları gökyüzüne bırakmasıyla renklenen etkinliğe, ilçe protokolü ve yerel yöneticiler de katılarak destek verdi. Spor ve coşkunun bir arada yaşandığı gün, bölge halkı tarafından ilgiyle takip edildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Bölgemizde, denizde "Zafer Küreği" etkinliği düzenlendi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İtalya'da düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden milli atıcı Buğra Selimzade, 10 metre havalı tabanca kategorisinde üçüncü oldu. Ortahisar Belediyesi sporcusu olan Selimzade, elde ettiği başarıyla bronz madalyayı Türkiye'ye kazandırdı.

Türk Eğitim Vakfı yetkilileri, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında odaya Eğitim Dostu Kurum Sertifikası takdim edildi.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?