- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 18,411
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kıyılarında katamaran tipi bir yolcu gemisi alabora oldu. Bakan Erhan Arıklı, 267 yolcunun bulunduğu gemide arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiğini duyurdu.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kenti açıklarında, 267 yolcuyu taşıyan katamaran tipi bir feribot alabora oldu. Olayın ardından bölgede geniş çaplı arama kurtarma operasyonları başlatıldı.
KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, geminin su alarak battığını doğruladı. Ekiplerin kazazedelere ulaşmak için yürüttüğü çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kazanın ardından bölgeden gelen ilk görüntüler, durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Yetkililer, gemideki yolcuların akıbetine ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.
3 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Son dakika... KKTC açıklarında yolcu gemisi battı: Can kayıpları var
SON DAKİKA! Girne açıklarında yolcu gemisi alabora oldu! Girne Belediye Başkanı Şenkul CNN Türk'e konuştu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kanal D'nin sevilen dizisi Daha 17'nin yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı. Teoman, Şebnem ve Aras arasındaki gerilim izleyicilerin dikkatini çekti.