Neler yeni

Girne açıklarında feribot kazası: Onlarca kişi kurtarıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
56265b948ad9d72808fadee6b9ef77789287f20d3fc649ec5c83d0b5f053a6f6.webp

Girne'den Taşucu'na hareket eden bir yolcu gemisi alabora oldu. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda 60'tan fazla kişi tahliye edildi.

Girne açıklarında Taşucu seferini gerçekleştiren bir yolcu gemisi, henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu. Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler, geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlattı. Çalışmalar neticesinde yaklaşık 60 ila 65 yolcu güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Kurtarma çalışmalarına destek veren Kaptan Mustafa Koç, geminin birinci ve ikinci kaptanını kendi teknesiyle karaya ulaştırdığını ifade etti. Koç, geminin daha önce hasar alıp onarılan bir bölgesinden su almaya başladığını öne sürdü. Kazanın kesin nedenine ilişkin incelemeler devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Girne'deki feribot kazasından kurtulanların iddiası doğrulandı: "Kaptanı ben taşıdım"

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. İki ekip A takım seviyesinde ilk kez birbirine rakip olacak.

Girne'de batan bir yolcu gemisinden 241 kişi sağ olarak kurtarıldı. Kayıp olduğu bildirilen 18 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?