Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Slovenya karşısında alınan galibiyetle grupta ikide iki yapan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Gizem Örge, sakatlık sürecinin ardından sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadı. Başarılı libero, hedeflerinin adım adım finale ilerlemek olduğunu vurguladı.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan grup karşılaşmasında Slovenya'yı 3-1 mağlup ederek organizasyondaki galibiyet serisini sürdürdü. İkide iki yaparak gruptaki iddiasını ortaya koyan millilerde, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen libero Gizem Örge, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
Milletler Ligi finalinde yaşadığı sakatlık sonrası üç hafta sahalardan uzak kalan 33 yaşındaki voleybolcu, dönüş sürecinde büyük bir emek harcandığını belirterek sağlık ekibine teşekkür etti. Kendi evlerinde oynamanın ve tekrar sahada yer almanın heyecanını yaşadığını ifade eden Örge, "Adım adım finale, zafere gitmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Her maçın öneminin bilincinde olduklarını vurgulayan tecrübeli oyuncu, performanslarını her geçen gün daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti. Takım olarak rakiplerine odaklandıklarını söyleyen Örge, bir sonraki karşılaşmada da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını sözlerine ekledi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
NBA ekiplerinden Dallas Mavericks ile anlaşan Tarık Biberovic, Fenerbahçe'ye veda etti. Milli basketbolcu, sarı-lacivertli kulübü her zaman evi olarak göreceğini belirtti.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Slovenya'yı yenerek ikide iki yaptı. Milli oyuncu Zehra Güneş, seyirci desteğiyle kupaya ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.