- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 12,662
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Bolu'nun doğal güzellikleriyle bilinen Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Yetkililer, ziyaretçilere orman yangınlarına karşı ateş yakmamaları yönünde uyarılarda bulundu.
Bolu kent merkezine 13 kilometre mesafede bulunan Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonunu doğayla iç içe geçirmek isteyenlerin uğrak noktası oldu. Ormanlarla çevrili alana gelen ziyaretçiler, sıcak havadan uzaklaşarak çam ağaçlarının gölgesinde dinlenme fırsatı buldu. Bazı tatilciler göl kenarında piknik yaparken, kimileri de iskelede fotoğraf çektirerek veya balık tutarak keyifli vakit geçirdi.
Bölgedeki yoğunluk üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma ekipleri denetimlerini artırdı. Ekipler, ormanlık alanın korunması amacıyla tatilcileri piknik ateşi yakmamaları konusunda dikkatli olmaya çağırdı. Doğaseverler, göl çevresindeki yürüyüş parkurlarında gezerek bölgenin sunduğu doğal güzelliklerin tadını çıkardı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Gölcük Tabiat Parkı hafta sonunda doğaseverlerin ilgisiyle karşılaştı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde İsrailli yatırımcıların artan etkisi ve ayrıcalıklı muamele görmeleri kamuoyunda tepkilere yol açıyor. Uzmanlar, bu durumun stratejik ilişkileri zedeleyebileceği konusunda uyarıyor.
Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir, 23 Ağustos akşamı lig mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın hakemleri ve eksik oyuncular belli oldu.