Neler yeni

Göynücek'te Eğitim Yılı Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
551527ade1dd64e4c2cc05459f535c8093abf777cd270b7b3fb05428457cfccf.webp

Amasya'nın Göynücek ilçesinde düzenlenen toplantıda yeni eğitim yılına yönelik hazırlıklar ve güvenlik önlemleri görüşüldü. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, okul yöneticileriyle bir araya gelerek yürütülecek çalışmaları değerlendirdi.

Amasya'nın Göynücek ilçesinde, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu başkanlık etti. Toplantıya ilçe müdürü, şube müdürleri ve okul yöneticileri katılım sağladı.

Toplantı gündeminde, Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgeleri doğrultusunda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılacak çalışmalar yer aldı. Okullarda güvenli bir eğitim iklimi oluşturulması için alınacak tedbirlerin yanı sıra, Okul Randevu Sistemi ve öğretmenlerin kılık kıyafet düzenlemeleri gibi idari konular detaylandırıldı. Ayrıca okul öncesi eğitim, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıf öğrencileri için planlanan uyum eğitimleri ile "Maarifin Kalbinde Oyun" etkinlikleri üzerinde duruldu.

Okul yöneticilerinden mevcut ihtiyaçlar ve devam eden hazırlıklar hakkında bilgi alan Katipoğlu, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerinin de destekleneceğini vurguladı. Katipoğlu, yeni dönemin tüm eğitim camiası için başarılı geçmesini dilediğini belirterek, yöneticilere çalışmalarında kolaylıklar temenni etti. Toplantı, eğitim sürecine ailelerin etkin katılımının sağlanması hedefleriyle sona erdi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Göynücek'te yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları değerlendirildi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Avrupa genelinde yılın ilk yarısında rüzgar enerjisi yatırımları ve yeni kurulumlar hız kesmeden sürdü. Toplam kurulu güç kapasitesi 311 gigavat seviyesini geride bıraktı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?