Neler yeni

GTA 6 tanıtımı Netflix'te izlenme rekoru kırdı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
930281a83ec28d00a83e33d25d388f0c7d3234ac657302c141d905ea64c40aa5.webp

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 6'nın tanıtım videosu, Netflix'te kısa süreli özel yayınına rağmen platformun en çok izlenen içeriği oldu. Video, dört gün içinde 31 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Oyun dünyasının merakla beklediği yapımlardan biri olan Grand Theft Auto 6 (GTA 6), tanıtım süreciyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Rockstar Games tarafından hazırlanan oyunun genişletilmiş tanıtım videosu, dijital yayın platformu Netflix üzerinden izleyicilerle buluştu. Platformda yalnızca altı saat boyunca özel olarak yayınlanmasına rağmen video, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Variety tarafından paylaşılan verilere göre, söz konusu tanıtım videosu dört gün gibi kısa bir süre içerisinde 31,1 milyon izlenme sayısına ulaştı. Bu etkileyici rakam, GTA 6'nın tanıtımının Netflix'in haftalık izlenme listesinde zirveye yerleşmesini sağladı. Oyunun tanıtım kampanyasının bir parçası olarak gerçekleştirilen bu özel yayın, yapımın sadece oyun tutkunları tarafından değil, genel eğlence izleyicisi tarafından da yakından takip edildiğini kanıtladı.

Netflix'teki özel yayın süresinin sona ermesinin ardından diğer platformlarda da erişime açılan görüntüler, oyunun piyasaya çıkış tarihine yönelik beklentileri daha da artırdı. Grand Theft Auto V'in niteliğinde olan ve uzun süredir geliştirilme aşamasında bulunan GTA 6, sektördeki en çok konuşulan projelerden biri olma özelliğini koruyor. Yayınlanan her yeni içerik, milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

'GTA 6'nın Netflix'teki genişletilmiş tanıtımı izlenme rekoru kırdı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Türkiye otomotiv pazarında yılın ilk sekiz ayında satışlar düşüş gösterdi. SUV modelleri pazarın büyük kısmını oluşturmaya devam etti.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?