Neler yeni

📦 Gumroad Üzerinden Dijital Ürün (E-Kitap, Şablon) Satarak Pasif Gelir

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Fiziksel kargo derdiyle, stok maliyetiyle uğraşmadan; bir kere hazırlayıp internete yüklediğiniz ve siz uyurken bile dünyanın öbür ucundaki insanlara otomatik satılan dijital ürün dünyası (E-Kitap, Excel bütçe şablonları, Lightroom filtreleri) pasif gelirin zirvesidir.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Gumroad, dijital ürün satmak için dünyanın en popüler ve en basit altyapısıdır. Ancak ürünü platforma yüklemek yetmez; reklam bütçeniz yoksa o ürün havuzda kaybolur. İşin sırrı, sosyal medya trafiğini veya niş bültenleri (newsletter) doğru yönlendirebilmektedir.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Uzman olduğunuz bir alanda (Örn: '10 Adımda İleri Seviye Excel Taktikleri') 30 sayfalık pratik bir rehber e-kitap hazırlayın ve bunu PDF olarak Gumroad'a yükleyin.
• Ürünün fiyatını ilk aşamada 'İstediğin kadar öde' ($0+) seçeneğiyle açarak insanların ücretsiz indirmesini sağlayın; bu sayede devasa bir e-posta listesi (bülten ağı) toplarsınız ve sonraki ücretli ürünlerinizi bu kitleye doğrudan pazarlarsınız.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; daha önce internet üzerinden hiç dijital bir ürün satın aldınız mı? Kendi dijital ürününü satarak ek gelir elde eden var mı?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?