Gümüşhane'deki cam seyir terası yoğun ilgi görüyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
14,897
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
b7a0291342466385017bf49031577ffaa0f3098fde580d84e776737ae563fa0c.webp


Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bulunan cam seyir terası, bu sezon 67 binden fazla yerli ve yabancı turisti ağırladı. Bölgedeki doğal güzelliklerle iç içe olan tesis, sosyal medya paylaşımları sayesinde popülaritesini artırıyor.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde yer alan ve sekiz yıl önce hizmete açılan cam seyir terası, turizm sezonunda yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 90 metrekarelik geniş bir alana sahip olan tesis, ziyaretçilerine ilçeyi kuş bakışı izleme imkanı sunarken, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmek isteyenler için önemli bir durak noktası haline geldi.

Zigana Dağı, Limni Gölü ve Karaca Mağarası gibi bölgenin öne çıkan turizm destinasyonlarına yakınlığıyla dikkat çeken teras, bu sezon toplamda 67 bin 786 yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı. Tesisin sunduğu manzaradan etkilenen turistler, deneyimlerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak bölgenin tanıtımına katkı sağlıyor.

Turizm sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Hasan Korkmaz, yabancı turistlerin sosyal medya grupları aracılığıyla birbirlerine bölgeyi tavsiye ettiklerini ifade etti. Mısır'dan gelen ziyaretçilerin de bölgeye olan ilgisinin arttığı gözlemlenirken, bu durumun turizm hareketliliğini olumlu yönde etkilediği belirtiliyor. Ziyaretçiler, terasın sunduğu eşsiz manzarayı "çok güzel manzarası var" sözleriyle tanımlıyor. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların, farklı ülkelerden gelen turistlerin bölgeye olan merakını artırdığı ve turizm destinasyonları arasındaki etkileşimi güçlendirdiği kaydediliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Gümüşhane'deki cam seyir terası 67 bin 786 ziyaretçi ağırladı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Düzköy yolu üzerindeki sanayi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Başkan Ekim, esnafın görüşlerinin belediye hizmetleri için önemli olduğunu vurguladı.
 

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

  • Güncel Gündem & Haberler

  • Teknoloji & Yapay Zeka

  • Bilim, Kültür & Tarih

  • Eğlence, Magazin & Yaşam


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst