Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği sınavları başarıyla bitiren Suriyeli öğrenciler için tören düzenlendi. Halep'te gerçekleşen etkinlikte mezun olan öğrenciler diplomalarını aldı.
Suriye'nin Halep şehrinde eğitim hayatlarında önemli bir aşamayı geride bırakan öğrenciler için özel bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen açık öğretim lisesi sınavlarında başarılı olan Suriyeli öğrenciler, eğitimlerini tamamlamanın sevincini yaşadı. Düzenlenen etkinlikte, sınav süreçlerini başarıyla bitiren öğrencilere mezuniyetleri dolayısıyla tebrikler iletildi. Bölgedeki eğitim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bu sınavlar, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Suriye'de Türkiye lise sınavlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Beşiktaş, Juventus'un yıldız golcüsü Dusan Vlahovic'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. İtalyan basınına göre oyuncu, siyah-beyazlıların sunduğu yüksek maaşlı teklifi değerlendirmeye sıcak bakıyor.
Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain, tecrübeli sol bek Lucas Digne'yi kadrosuna kattı. Aston Villa'dan transfer edilen 33 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, petrol taşımacılığında boru hatlarının devreye girmesiyle Hürmüz Boğazı'nın önemini yitireceğini açıkladı. İki yıl içinde enerji sevkiyatının büyük kısmının denizaltı hatlarına kayması bekleniyor.