Neler yeni

Halep'te Mezuniyet Heyecanı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
0144a8cd04d2a620f0c0a83525e19c0800b63bd860556d47f92d9f8cac5b1927.webp

Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği sınavları başarıyla bitiren Suriyeli öğrenciler için tören düzenlendi. Halep'te gerçekleşen etkinlikte mezun olan öğrenciler diplomalarını aldı.

Suriye'nin Halep şehrinde eğitim hayatlarında önemli bir aşamayı geride bırakan öğrenciler için özel bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen açık öğretim lisesi sınavlarında başarılı olan Suriyeli öğrenciler, eğitimlerini tamamlamanın sevincini yaşadı. Düzenlenen etkinlikte, sınav süreçlerini başarıyla bitiren öğrencilere mezuniyetleri dolayısıyla tebrikler iletildi. Bölgedeki eğitim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bu sınavlar, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Suriye'de Türkiye lise sınavlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde toplam 6 bin 250 yeni kadro oluşturuldu. Düzenleme kapsamında merkez ve taşra teşkilatları için çeşitli unvanlarda atama imkanı sağlandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin Kosova'nın bağımsızlığına yönelik tutumunu yinelemesi Priştine'de tepkiyle karşılandı. Şehirdeki dev Ukrayna bayrağı belediye kararıyla binadan kaldırıldı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmalar Karadeniz'deki ticari gemileri hedef alarak deniz ticaretini durma noktasına getirdi. Artan güvenlik riskleri ve sigorta maliyetleri, dünya genelinde yeni bir gıda krizi endişesine yol açıyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?