- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 6,985
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir bahçede hareketsiz bulunan 74 yaşındaki Mansur Kaya'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis incelemesi sonucunda yaşlı adamın ağaçtan düşerek öldüğü anlaşıldı.
Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Özerli Mahallesi'nde üzücü bir olay yaşandı. Bir bahçede hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde 74 yaşındaki Mansur Kaya'nın yaşamını yitirdiğini saptadı.
Olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, yaşlı adamın ölüm nedenini araştırdı. Yapılan saha çalışmaları ve ilk bulgular sonucunda Kaya'nın ağaçtan düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz adamın cansız bedeni, gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından Dörtyol Devlet Hastanesi morguna nakledildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, cenazenin işlemlerden sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Akaryakıt fiyatlarında 14 Ağustos'ta gerçekleşen zamların ardından piyasada yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel akaryakıt verileri açıklandı.
ÖSYM tarafından 2026 DGS tercih tarihleri henüz resmi olarak duyurulmadı. Adayların tercih işlemlerini Ağustos sonu veya Eylül başında yapması bekleniyor.
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Amedspor mağlubiyetinin ardından takımın Süper Lig'de kalma hedefine odaklandıklarını vurguladı. Özbalta, maçtaki penaltı beklentilerine ve oyunun kırılma anlarına dikkat çekti.