Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Türk Kızılay iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. Etkinliğe hastane çalışanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türk Kızılay ile ortaklaşa bir kan bağışı kampanyasına ev sahipliği yaptı. Sağlık hizmetlerinin yanı sıra toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen etkinlik kapsamında, hastane personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulunmak için bir araya geldi.
Kampanya süresince Kızılay ekipleri, katılımcılara kan bağışının hayati önemi hakkında detaylı bilgiler aktardı. Düzenlenen bu organizasyon, bölgedeki kan ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kan bağışı kampanyası düzenlendi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Ferencvaros'a konuk oluyor. İlk maçı 1-0 kaybeden temsilcimiz, Budapeşte'de tur arayacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefon görüşmesi yaptı. İkili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.