Hatay Valiliği destekli proje, Arsuz Kışlaçayı İlkokulu'nda STEAM ve doğa atölyeleriyle öğrencilere yeni deneyimler sundu. Etkinlikte Esra Masatlı ve Büşra Eroğlu da yer aldı.
Hatay Valiliği'nin himayesinde yürütülen "Yüreğimizdeki Işık" projesi, Arsuz Kışlaçayı İlkokulu Orman Okulu'nda gerçekleşti. Çocuklar, STEAM, sanat ve orman atölyelerinde bilim, teknoloji ve doğayı bir arada keşfetme fırsatı buldu.
Programda Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, çocuklarla birebir etkileşimde bulunarak eğitim sürecini yakından takip etti. Arsuz Kaymakamı’nın eşi Büşra Eroğlu ve okul yöneticileri de etkinliğe katıldı.
Etkinliğin temel amacı, öğrencilerin üretme, keşfetme, paylaşma ve birlikte öğrenme becerilerini desteklemekti. Masatlı, doğayla güçlü bağ kuran, araştıran ve çevresine duyarlı bireyler yetiştirme vizyonunu vurguladı.
Proje kapsamında benzer eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceği ve çocukların eğitim yolculuklarına katkı sağlayacağı belirtildi.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
"Yüreğimizdeki Işık"projesi kapsamında çocuklara doğayla iç içe eğitim
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.