Neler yeni

Hatay'daki okullarda hijyen seferberliği

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ce66626b120bc1ab80eeef0cd9aca098a08f6661091d44a48f073e8007dd76f4.webp

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim dönemi öncesinde okullarda kapsamlı ilaçlama çalışması başlattı. Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi hedefleniyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kent genelindeki okullarda hijyen önlemlerini artırdı. Belediye ekipleri, öğrencilerin daha sağlıklı ve temiz bir çevrede eğitim alabilmesi amacıyla okul binaları ve bahçelerinde haşere ile vektörlere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimleriyle koordineli bir şekilde yürütülen operasyon kapsamında, haşerelerin üreme ve barınma riski taşıdığı tüm noktalar detaylıca inceleniyor. Tespit edilen riskli alanlara ekipler tarafından gerekli müdahaleler yapılıyor. Yetkililer, yürütülen bu kapsamlı ilaçlama faaliyetlerinin okullar açılmadan önce tamamlanarak öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamına kavuşmasının hedeflendiğini belirtti.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Hatay’da okullar haşere ve vektörlere karşı ilaçlanıyor

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Tekirdağ ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyısındaki ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle denize girmek yasaklandı. Yetkililer, boğulma riskine karşı vatandaşları uyardı.

Şırnak'ta jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda 20 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?