Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
HAVELSAN, sivil havacılık alanındaki yenilikçi simülasyon çözümlerini APATS 2026 fuarında görücüye çıkardı. Şirket, bölgedeki havacılık sektörüne yönelik geliştirdiği eğitim teknolojilerini katılımcılara sundu.
Türkiye'nin savunma ve teknoloji sektöründeki öncü kuruluşlarından HAVELSAN, sivil havacılık alanında ürettiği ileri seviye eğitim ve simülasyon çözümlerini uluslararası platformda tanıttı. Asya Pasifik bölgesinin en önemli havacılık buluşmalarından biri kabul edilen APATS 2026 etkinliğine katılan şirket, geliştirdiği yerli teknolojileri sektör temsilcileriyle paylaştı.
Fuar kapsamında sergilenen simülasyon sistemleri, havacılık eğitim süreçlerini daha verimli hale getirmeyi hedefliyor. HAVELSAN, bu katılımıyla bölgedeki teknolojik iş birliği fırsatlarını değerlendirmeyi amaçlıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
HAVELSAN sivil havacılık çözümlerini APATS 2026'da sergiledi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin yakaladığı İran uyruklu bir dilencinin üzerinden 60 bin lira nakit para ele geçirildi. İdari para cezası uygulanan şahıs sınır dışı edildi.
Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ve Almanya karşı karşıya geliyor. Mücadele 3 Eylül'de İstanbul'da oynanacak.