Neler yeni

HAVELSAN'dan Milli Savaş Gemisi Veri Dağıtım Sistemi'ne Tam Not

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
f30340d3eb95ffd5036120335e28799cf02b198d562cc8ccde8dd753a0378c10.webp

HAVELSAN tarafından geliştirilen ve gemilerin veri akışını yöneten FleetSTAR Gemi Veri Dağıtım Sistemi, fabrika kabul testlerini başarıyla tamamladı. Sistem, zorlu koşullarda kesintisiz çalışacak şekilde tasarlandı.

Savunma sanayii alanında faaliyet gösteren HAVELSAN'ın geliştirdiği milli savaş gemisi veri dağıtım sistemi olan FleetSTAR, fabrika kabul testlerinden başarıyla geçti. Bu sistem, geminin farklı sensörleri ve kritik unsurları arasındaki veri akışını yöneterek hızlı ve güvenilir bir iletişim ağı sağlıyor.

Yoğun veri trafiği ve zorlu deniz şartlarında dahi kesintisiz çalışabilmesi için özel olarak tasarlanan FleetSTAR sistemi, Türk mühendisler tarafından geliştirilen yazılım ve mekanik tasarımlara sahip. Sistemin elektronik kartlarının önemli bir kısmı da yine HAVELSAN bünyesinde üretiliyor.

HAVELSAN, bu teknolojiyi ilk olarak 16 yıl önce MİLGEM projesinin ilk gemisine teslim etmişti. FleetSTAR sistemi, MİLGEM'in 10. ve 11. gemilerinde de kullanılmaya devam edecek.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Beşiktaş, prensipte anlaştığı Fabio Miretti'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini açıkladı. İtalyan futbolcuyu taşıyan uçağın bugün öğleden sonra iniş yapması bekleniyor.

Trabzonspor, Avrupa kupası mücadelesi kapsamında Ferencvaros ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Zorlu müsabakayı Sloven hakem Rade Obrenovic yönetecek.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?