Neler yeni

Hindistan'da sel felaketi: Köprü yıkıldı, köyler izole oldu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
941566f3d09d7bff4f9167f9326ce79f721baf8d747d6f9ae1b1a48595e0c209.webp

Hindistan'ın Uttarakhand eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar sele yol açtı. Yıkılan köprü nedeniyle 15'ten fazla köyün ulaşımı kesildi.

Hindistan'ın Uttarakhand eyaletine bağlı Chamoli bölgesinde etkili olan şiddetli yağışlar, Niti Vadisi'ndeki Tamak deresinin taşmasına neden oldu. Meydana gelen sel felaketinde bir kamyon ve bölgedeki köprü sular altında kalarak sürüklendi. Köprünün tamamen yıkılmasıyla birlikte, çevredeki 15'ten fazla köyün ana yollarla bağlantısı kesildi. Olayın ardından bölgeye sevk edilen acil durum ekipleri, kurtarma ve yardım çalışmalarına başladı. Selin yarattığı yıkım anları ise çevredekiler tarafından amatör kameralarla kaydedildi.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Hindistan’da sel köprüyü yuttu: 15 köyle bağlantı kesildi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İran ve Malezya savunma bakanları, iki ülke arasındaki askeri ve teknolojik işbirliğini güçlendirmek amacıyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Taraflar, stratejik bölgelerdeki deniz güvenliği ve ortak eğitim imkanlarını ele aldı.

Pasifik Adaları Forumu'nun Tayvan'ı zirveye davet etmesi üzerine Pekin yönetimi tepki gösterdi. Çin, uluslararası kuruluşları 'tek Çin' ilkesine uymaya çağırdı.

Fransa'nın Gravelines Nükleer Santrali, deniz suyu girişini tıkayan denizanası sürüsü nedeniyle üretimini kısıtladı. Güvenlik önlemleri kapsamında çok sayıda reaktör devre dışı bırakıldı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?