Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Görüşmede sektörlerin uluslararası rekabet gücünü artıracak stratejiler değerlendirildi.
Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmede, Türkiye'nin hizmet ihracatı kapasitesini geliştirmeye yönelik kapsamlı konular masaya yatırıldı.
Toplantıda turizm, ulaştırma, eğitim, sağlık, yazılım ve iletişim teknolojileri ile dizi ve sinema sektörlerindeki güncel durum ele alındı. Türkiye'nin hizmet ihracatındaki mevcut güçlü konumunu daha ileriye taşımak adına atılabilecek adımlar ve sektörlerin uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü artıracak yeni iş birliği imkânları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Ersoy, Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetimini kabul etti
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
ABD'de yıllık enflasyon temmuz ayında yüzde 3,4'e gerileyerek üst üste ikinci ay yavaşlama gösterdi. Verilerin beklentilerin altında kalması, piyasaların odağını yeniden Fed'in faiz politikasına çevirdi.
Binaların yıkım işlemlerinde güvenlik ve çevresel koruma odaklı yeni düzenlemeler hayata geçirildi. Yüksek yapılar için yeni kriterler belirlenerek yıkım süreçleri daha detaylı planlara bağlandı.