Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türk Hava Kuvvetleri envanterine girmeye hazırlanan HÜRJET, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Uçak, uçuş öncesinde gerekli yer ve taksi testlerinden geçti.
Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine dahil edilecek olan ilk HÜRJET Jet Eğitim Uçağı, gökyüzüyle buluştu. Yer testleri ve taksi denemelerini başarıyla tamamlayan yerli üretim uçak, planlanan ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
Türkiye'nin havacılık alanındaki önemli projelerinden biri olan HÜRJET, eğitim uçağı olarak görev yapacak. Yapılan başarılı uçuş, uçağın operasyonel sürece dahil edilmesi yolunda atılan kritik bir adım olarak değerlendiriliyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları farklı şehirlerde gösteri uçuşları gerçekleştirecek. Etkinlikler İstanbul ve Kütahya'da izleyicilerle buluşacak.
Real Madrid, La Liga kapsamında sahasında Malaga ile karşı karşıya geliyor. Mücadelede gözler ilk 11'de başlaması beklenen Arda Güler'in üzerinde olacak.
Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un talebi üzerine stoper hattını güçlendirmek için Yusuf Akçiçek'i gündemine aldı. Genç oyuncunun ailesinin stadyumda görüntülenmesi transferin yakın olduğu şeklinde yorumlandı.