- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 19,342
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul Zeytinburnu'nda meydana gelen İETT otobüsü kazasında ağır yaralanan sivil gazi Fatma Hacer Eroğlu hayatını kaybetti. Kazada toplam 3 kişi yaşamını yitirirken, yaralıların bir kısmının tedavisi sürüyor.
İstanbul Zeytinburnu'ndaki Kennedy Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, önündeki araca çarpmamak için manevra yapan bir İETT otobüsü sitenin duvarına çarptı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Olayda toplam 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaş yaralandı.
Kazada ağır yaralanan ve Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan sivil gazi Fatma Hacer Eroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Siirt'te geçirdiği bir kaza sonucu gazi unvanı alan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda görevli olan Eroğlu için Bahçelievler İmam Buhari Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, iki ay önce dünyaevine girdiği eşi Bünyamin Eroğlu ve yakınları taziyeleri kabul etti. Kılınan öğle namazının ardından Eroğlu'nun naaşı, defnedilmek üzere Bursa'ya uğurlandı.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, kazanın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan 10'unun taburcu edildiği, 5 kişinin ise tedavisine devam edildiği belirtildi. Olayla ilgili başlatılan süreç devam ederken, kaza bölgesindeki incelemeler de sürüyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İETT kazasında hayatını kaybeden Gazi Fatma Hacer Eroğlu son yolculuğuna uğurlandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Uzmanlar, GLP-1 grubu zayıflama ilaçları ile elektronik sigara kullanımının ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uyarıyor. Bu ikilinin mide ve sindirim sistemi üzerinde olumsuz etkileri olduğu bildirildi.