İsrail ablukası altındaki Gazze'de yaşanan insani krize karşı İHH yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Bölgedeki temel ihtiyaçların karşılanması için çalışmalar devam ediyor.
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), İsrail'in uyguladığı abluka ve engellemeler nedeniyle zor günler geçiren Gazze halkına destek olmayı sürdürüyor. Bölgede gıda, temiz su, barınma ve sağlık gibi temel alanlarda yaşanan derin insani kriz, bölge halkının yaşam koşullarını ağırlaştırıyor.
İHH ekipleri, yaşanan tüm kısıtlamalara rağmen Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını organize ederek bölgedeki insani yükü hafifletmeye çalışıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İHH, İsrail ablukası nedeniyle insani krizin yaşandığı Gazze'de yardımlarını sürdürüyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kanal D'nin yeni yapımı Haysiyet dizisi için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan dizinin çekimleri Balat sokaklarında gerçekleştiriliyor.
GDZ Elektrik, İzmir'in birçok ilçesinde 18 Ağustos günü planlı elektrik kesintileri yapılacağını açıkladı. Vatandaşlar, bölgelerindeki kesinti saatlerini kurumun duyuruları üzerinden takip edebiliyor.