- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 33,112
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
COP31 kapsamında düzenlenen iklim teknolojileri yarışması için başvurular alınmaya devam ediyor. Katılımcıların 2 Kasım tarihine kadar kayıt yaptırması gerekiyor.
Küresel iklim zirvesi COP31 bünyesinde organize edilen COP31 İklim Teknolojileri Creathonu, iklim değişikliğiyle mücadele etmek amacıyla teknoloji tabanlı yenilikçi çözümler üretmeyi hedefliyor. Söz konusu yarışmaya katılmak isteyen adaylar için başvuru süreci halen devam ediyor.
İklim krizine karşı geliştirilecek projelerin destekleneceği bu etkinlik için son başvuru tarihi 2 Kasım olarak açıklandı. İlgilenen adayların bu tarihe kadar başvurularını tamamlamaları bekleniyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
"COP31 İklim Teknolojileri Creathonu"na başvurular sürüyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yerli tıbbi cihazların dünya pazarlarındaki başarısını açıkladı. Türkiye'nin ürettiği solunum ve şok cihazları çok sayıda ülkeye ihraç ediliyor.
İstanbul'da düzenlenen 12'nci Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli üretim hedeflerini açıkladı. Etkinlik kapsamında bilim ödülleri de sahiplerini buldu.