Neler yeni

İletişim Başkanı Duran'dan Dünya İnsani Yardım Günü Mesajı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
aa40d8f1d07e0dca6cfc7e697490a72fff068b63435076f6bbd5d3bb1cf0ba8b.webp

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Dünya İnsani Yardım Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Türkiye'nin küresel insani yardım faaliyetlerine olan kararlılığını vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Dünya İnsani Yardım Günü vesilesiyle yayımladığı mesajda Türkiye'nin insani yardım konusundaki duruşunu yineledi. Duran, Türkiye'nin dünya genelindeki yardım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğini ifade etti.

Mesajında özellikle Gazze'deki insani krize değinen Duran, bölgedeki zorlu şartların altını çizdi. İnsani yardım çalışanlarının sahada karşılaştığı büyük güçlükleri hatırlatan İletişim Başkanı, bu fedakâr çalışmaların önemine vurgu yaparak uluslararası toplumu duyarlı olmaya davet etti.

2 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

İletişim Başkanı Duran'dan Dünya İnsani Yardım Günü'ne ilişkin paylaşım

İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan Dünya İnsani Yardım Günü paylaşımı: İhtiyaç sahiplerine elimizi uzatmaya devam edeceğiz

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe'nin genç golcüsü Sidiki Cherif, İngiltere Premier Lig ekibi Coventry City ile anlaştı. Oyuncu, yeni takımında forma giyeceği için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?