Neler yeni

İlkadım'da Zabıta Haftası Kutlaması

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
4ed7e644315541b55b305cc34dc234008a7e3e013a553f12230c713a4f8d43af.webp

Samsun İlkadım Belediyesi, Zabıta Teşkilatı'nın 200. kuruluş yıl dönümünü özel bir programla kutladı. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, zabıta personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 200. yıl dönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası vesilesiyle bir kutlama programı düzenlendi. Ihlamur Kafe Restoran'da gerçekleştirilen etkinliğe, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve belediye bünyesinde görev yapan zabıta personeli katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, zabıta ekiplerinin ilçedeki huzur ve düzenin sağlanmasında kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Zabıta personelini belediyenin sahadaki yüzü olarak tanımlayan Kurnaz, ekiplerin vatandaş odaklı bir anlayışla görevlerini yerine getirdiğini ifade etti. Kurnaz, zabıta teşkilatının kamu düzeninin korunması ve belediye hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesindeki önemine değinerek, tüm personelin haftasını kutladı.

İlkadım'ı daha güvenli ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Kurnaz, fedakarca görev yapan tüm zabıta çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Etkinlik, belediye yönetimi ile saha personeli arasındaki iletişimi güçlendirmek ve teşkilatın yıl dönümünü onurlandırmak amacıyla gerçekleştirildi. İlkadım Belediyesi, vatandaşların taleplerini karşılamak ve ilçedeki yaşam kalitesini artırmak adına zabıta biriminin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğini belirtti.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Başkan Kurmaz: Zabıta, belediyenin sahadaki yüzüdür

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Srebrenitsa Soykırımı'nın sorumlularından Ratko Mladiç, tutuklu bulunduğu Lahey'deki cezaevinde yaşamını yitirdi. Soykırımdan sağ kurtulan Selma Jahic, yaşanan sürece dair açıklamalarda bulundu.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?