Neler yeni

👔 İngilizce İş Görüşmelerinde 'Kişisel Sunum' (Presentation) Yapma Teknikleri

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Yabancı Yöneticileri Teknik Sunum Esnasında Slaytlarla Etkilemenin Ve Heyecanı Kontrol Etmenin Sırları

Yurt dışı mülakatlarının 3. veya 4. aşamasında İK sizden bir 'Case Study' ister ve 'Bize sonraki aşamada bu projeyi 15 dakikalık bir İngilizce sunumla (Presentation) anlatmanı bekliyoruz' derler. Sadece İngilizce konuşmak bile zorken, ekran paylaşımı yapıp yabancı müdürlere teknik sunum yapmak tam bir heyecan fırtınasıdır.

📊 Slayt Yönetimi Ve Sunum Esnasında Akıcılık Kazanma Taktikleri

Slaytları Metne Boğmayın: En büyük hata, sunum slaytlarının üzerine upuzun İngilizce paragraflar yazıp oradan dümdüz okumaktır; bu mülakatı anında öldürür. Slaytta sadece büyük grafikler, anahtar kelimeler olsun; cümleleri kendi ağzınızla, tane tane kurun.
Geçiş Cümlelerini (Signposting) Ezberleyin: Slaytlar arası geçiş yaparken duraksamamak adına profesyonel geçiş kalıplarını (`Now let's move on to the next slide`, `As you can see on this chart`, `To elaborate further on this point`) beyninize refleks olarak kazıyın; bu kalıplar sunum kalitenizi anında kurumsallaştırır.

❓ Yurt Dışı Mülakatlarında İngilizce Proje Veya Teknik Sunum Yapmak Zorunda Kalan Oldu mu? Başarı Sırlarınız Neler?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?